Desfilada contra la desigualtat a Barcelona

Models amb diversitat funcional recorreran la passarel·la del Born Centre Cultural


Patir una diversitat funcional i anar a la moda no és incompatible. Això és el què vol demostrar la desfilada que tindrà lloc demà a les 6 de la tarda al Born Centre Cultural i que serà protagonitzada per 20 models amb discapacitat física de diferents associacions de Barcelona.

L'acte, batejat amb el nom deBarcelona Fashion Day, ha estat ideat per dues joves emprenedores dels estudis d'INSA Business Marketing & Communication School, que van proposar a la Fundació Catalana per a la Paràlisis Cerebral (FCPC) una desfilada de roba adaptada.

El projecte compte amb la participació altruista de 60 persones, entre models, perruquers, maquilladors, músics i fotògrafs. Els salons Llongueras seran els encarregats de crear els estilismes dels models, que lluiran conjunts de tres marques de roba adaptada que s'han ofert a col·laborar de manera desinteressada.

L'objectiu de l'esdeveniment és donar visibilitat al col·lectiu de persones amb diversitat funcional i reivindicar que "la moda ha de ser per tothom", han dit des de la FCPC. 200 persones assistiran a aquest acte que durarà una hora i serà presentat per l'escriptor i periodista Màrius Serra.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article