Desenllaços. Identitat, dol migratori i racisme

Sara Touri El Mansouri

Desenllaços. Identitat, dol migratori i racisme

Editorial: Neret Edicions

Pàgines: 106

Gènere: Relats

ISBN: 978-84-125000-1-1

Compra'l

Desenllaços és un llibre de relats de ficció basats en fets reals i també una reflexió sobre la identitat, el dol migratori i el racisme.

A partir de diversos personatges, tots ells migrats o d’ascendència marroquina i residents a Catalunya, l’autora narra, sense embuts i amb un desenllaç de vegades sorprenent, diferents realitats viscudes tot enfoncat-se en l’encontre entre “codis” de referència que no flueixen en el mateix sentit, no es comprenen entre sí i molt menys s’igualen en el seu dret a ser.

Els relats parlen de persones que en el seu dia a dia naveguen entre diversos contextos d’opressió sense deixar de lluitar, somniar i anhelar un futur millor. Dones, mares i filles valentes; joves amb dubtes, somnis i un llarg camí per recórrer; pares melancòlics i encorbats amb motxilles carregades i àvies lluitadores inoblidables. En definitiva, un bocí de l’essència de totes aquelles persones que lluiten per ser més lliures, per ser més elles.

El llibre inclou un epíleg amb informació i bibliografia per “continuar tibant del fil i acostar-se a coneixements que es converteixen en eines de reflexió, transformació i lluita, alhora que ens preparen el terreny per continuar aprenent i creixent”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article