Sentir

Míriam Tirado

Sentir

Editorial: Rosa dels Vents

Traducció: Albert Martínez Clos

Pàgines: 264

Gènere: Educatiu

ISBN: 9788419259103

Compra'l

La majoria de nosaltres som analfabets emocionals perquè no ens han educat tenint en compte les nostres emocions ni ens han donat les eines ni els recursos necessaris per saber què fer amb el que sentim. Tot i així, ens toca acompanyar les emocions dels nostres infants, familiars o amics. Com ens en sortirem si ni tan sols sabem com gestionar la nostra ràbia, por, enyorança o tristesa?

Míriam Tirado, consultora de criança conscient i periodista especialitzada en maternitat, paternitat i criança, ens proposa fer un viatge a través del sentir per comprendre per què ens costa tant acollir i canalitzar d’una manera assertiva el que sentim, sobretot aquelles emocions que han quedat bloquejades dins nostre i que necessiten ser alliberades. Quan aprenguem què fer amb les nostres emocions, ens serà molt més fàcil acompanyar les dels altres, ja siguin les dels nostres infants, alumnes, parella, etc. Quan aprenguem a sentir sense por, ens adonarem que no hi havia res a témer i podrem viure una vida més plena, feliç i conscient.

Un llibre entenedor, pràctic i ple d’eines i recursos per ajudar-te a viure millor les teves emocions i acompanyar també les dels altres.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article