Es posa en marxa una nova edició dels premis "Nous Genis"

Serà la setena edició d'aquest concurs d'art per a persones amb discapacitats


Avui mateix s'ha signat el conveni entre el Departament d'Acció Social i Ciutadania,  el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, el Comité Català de Representants de Minusvàlids de Catalunya (Cocarmi) i la Caja de Ahorros del Mediterráneo que fa possible la setena edició del Concurs d'art per a persones amb discapacitat "Nous Genis".  Aquest concurs pretent potenciar els aspectes dinamitzadors de les disciplines artístiques, i així, facilitar l'autonomia personal i l'adaptació a l'entorn social de les persones amb discapacitats, ja siguin, psíquiques, físiques, sensorials o malalties mentals.

L'edició d'aquest any porta per títol "L'amistat, els meus somnis". Totes aquelles persones majors de 18 i que estiguin inscrites en una entitat sense afany de lucre i que tingui, com a mínim, una seu a Catalunya si poden presentar. Els premis estan dotats amb 1.200 euros pels primers, 700 euros pels segons i 500 pels tercers. També hi haurà la menció especial de deu obres que rebran 150 euros de premi.
 
Les obres han de ser inèdites i cada participant en pot entregar una entre els dies 25 i 28 de març al Local Cultural del carrer Blesa, 27-29 de Barcelona. Els premis es donaran  a conèixer al mes de maig. El jurat està format per diferents persones vinculades al món de l'art. En l'edició de l'any passat es van presentar un total de 1.370 obres.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article