El Consell Nacional de la Joventut obre una nova convocatòria del Premi 1% que contribueix a la lluita antiracista

El guardó entrega l'1% del pressupost anual de l'entitat a projectes associatius que lluiten per la transformació global


El Consell Nacional de la Joventut obre una nova convocatòria del Premi 1% que contribueix a la lluita antiracista. El guardó entrega l'1% del pressupost anual de l'entitat a projectes associatius que lluiten per la transformació global, és a dir, a totes aquelles accions que milloren les condicions de vida de les persones, “mitjançant la redistribució justa del poder i la defensa i garantia dels drets humans”.

Enguany, tal com explica l’entitat, la convocatòria va dirigida a totes aquelles activitats que vetllin per la defensa de les persones migrades i/o racialitzades com a titulars de drets, “tot incloent aquests col·lectius, les seves lluites i reclams al centre dels projectes”. A més, aquesta edició dues candidatures podran obtenir el Premi 1%. El pressupost total es dividirà per la meitat entre els dos projectes guanyadors.

El Premi 1% està dirigit a totes les associacions juvenils (siguin membres del CNJC o no), a altres entitats sense ànim de lucre que estiguin liderades i participades majoritàriament per joves, i també a aquells moviments socials, plataformes i altres grups no formals, on el jovent hi tingui una implicació important.

Els projectes, enguany, hauran d’estar destinats a la lluita contra el racisme en alguna de les seves vessants. La data límit per presentar candidatures és el proper 14 d’octubre de 2019 (inclòs).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article