"Les dones i el temps" motiu de la imatge del 8 de març

L'Institut Català de la Dona convoca la setena edició del premi


L'Institut Català de les Dones (ICD) convoca la setena edició del Premi a la millor imatge commemorativa del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. En aquesta convocatòria s'haurà de desenvolupar una imatge al voltant del tema 'Les dones i els temps'. L'ICD, amb aquest premi, fomenta la participació creativa de les dones en tots els àmbits de la societat. La imatge s'haurà de presentar en tres formats diferents: un cartell, un banner per la pàgina web de l'ICD i una postal que serà distribuïda arreu del territori català. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 17 de febrer.

La convocatòria és oberta a totes les persones físiques residents a Catalunya, siguin professionals o aficionats, a tot l'alumnat matriculat en centres educatius oficials i també, a persones membres de les comunitats catalanes a l'exterior. El jurat valorarà el disseny, l'originalitat, l'impacte mediàtic i els aspectes innovadors. El premi està dotat en 3.000 euros.

Les dones i el temps, motiu de la imatge d'enguany

L'ús del temps és l'eix central del debat sobre els conflictes entre la vida laboral, personal i familiar que afecten tota la societat però que creen una tensió particular en la vida de moltes dones perquè participen en els treballs de mercat i alhora són responsables dels treballs de cura familiars i domèstics. La solució a aquest problema requereix replantejar les nostres prioritats com a societat, valorar la importància d'aquests treballs, realitzats majoritàriament per dones, reorganitzar el temps dedicat al treball de mercat i assumir les tasques familiars i domèstiques, corresponsablement, entre dones i homes.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article