Cursos d'Internet per a persones amb discapacitat

Es presentarà l'IOdisgital una web i comunitat virtual per a la igualtat d'oportunitats


La Fundació Pere Tarrés ofereix dos cursos gratuïts d'alfabetització digital per a persones amb discapacitat. Els dos cursos estan plantejats de manera que els continguts que s'ensenyaran s'adaptaran a les persones qui hi participin. El primer curs, que serà el 18 de febrer, tindrà un caràcter introductori en el qual s'explicara les eines del correu electrònic i del navegador per Internet. El segon curs, que serà el 25 de febrer, té un nivell més avançat i es s'ensenyarà com crear un bloc i com utilitzar les xarxes socials digitals com el Facebook o Twitter i laborals com el Linkedin.

En el marc dels dos cursos, la Fundació donarà a conèixer l'IOdisgital Catalunya, un web i comunitat virtual creada per a promoure la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat. El web, a banda de la comunitat virtual, conté molta informació relacionada amb la vida independent, els drets de les persones, la inserció laboral, les ajudes i els serveis destinats al col·lectiu.

Els dos cursos són gratuïts i és duran a terme a les tardes a partir de les quatre de la tarda i fins a dos quarts de vuit del vespre. Aquells que hi estiguin interessants es poden apuntar a un o altre curs. Hi haurà d'haver un mínim de 5 assistents i cada grup tindrà un màxim de 15 per facilitar el treball. La Fundació esta disposada a oferir ajuda en cas que sigui necessari el desplaçament.

Per inscriure's-hi cal posar-se en contacte amb la Pere Tarrés al telèfon 93 410 16 02, extensió 3515, i demanar per la Mònica, o enviar un e-mail a [email protected].

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article