ILOQUID arrenca amb "Els serveis d'atenció a les persones al territori"

Un projecte supramunicipal per fomentar la inserció laboral en l'atenció a les persones


ILOQUID és un projecte que els Ajuntaments de Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d'Anoia, Gelida, Santa Margarida i els Monjos i el Consell Comarcal de l'Alt Penedès han engegat per tal de fer una tasca doble d'inserció laboral de les persones amb situació d'atur i la dinamització empresarial del sector d'atenció a les persones. El proper dijous 25 de febrer, a les sis de la tarda a la Sala d'actes de la Fassina, hi haurà la primera jornada: “Els serveis d’atenció a les persones al territori”.

Raimon Gusi, regidor de Foment de l'Ocupació, i Ramona Suriol, regidora de Serveis Socials, seran els encarregats de presentar el Mapa de Serveis d'atenció a les persones de l'Alt Pendès i l'estudi de necessitats de serveis d'atenció a les persones de l'Alt Penedès. Per completar la jornada, Toni Rivero, responsable de l'àrea d'estudis i consultoria de l'Institut de l'Envelliment de la UAB, realitzarà la xerrada “Els reptes dels serveis d’atenció a la gent gran en el territori”.

ILOQUID té cinc grans objectius:  impulsar la planificació i la vertebració social i territorial dels serveis d'atenció a les persones, millorar l'ocupabilitat dels beneficiaris, dinamitzar la xarxa de serveis des de l'àmbit local, afavorir la creació i consolidació de l'ocupació laboral i fomentar i promoure uns serveis de qualitat.

Més informació del projecte ILOQUID i sobre la 1a Jornada






Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article