Consells de participació a les residències

Un curs per fer possible una de les novetats de la llei de serveis socials


La LLei de Serveis Socials de Catalunya estableix el dret dels usuaris a participar en tots els centres públics i els centres privats amb finançament de la Generalitat. El curs porta per títol "Els consells de participació a les residències: una nova obligació a Catalunya" i l'organitza inforesidencias.com. Serà el proper 5 de març a partir de les nou del matí i fins les dues del migdia. Al llarg de la jornada hi intervindran diferents especialistes i es realitzara un taller per tal de conèixer els moments i la metodologia en la creació del consell de participació.

Al curs hi participaran Josep de Martí, el director d'inforesidencies i especialista en Gerontologí Social, i Quico Maños, subdirector d'eai|consultoria i diplomat en educació social. El contingut de la jornada s'estructura en tres blocs, l'emmarcament de la participació dins la Llei de serveis socials, la definició dels consells de participació de centre, i el disseny d'un consell de participació.

Podeu consultar tota la informació de la jornada a: Els consells de participació a les residències: una nova obligació a Catalunya

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article