Èxit de la sisena edició de Tibidavis, una jornada festiva per retre homenatge als més grans

Les parelles formades per per avis i néts tenen entrada gratuïta al Parc, a més de rebre un petit obsequi

Aquest dissabte s’ha celebrat la ja tradicional Festa dels Avis i Àvies del Tibidabo, coneguda com a “Tibidavis”, amb la que el Parc ret homenatge a la figura dels avis i les àvies.

Es tracta d’aquesta de la sisena edició d’aquesta festa, en la que les parelles formades per avi o àvia i nét o neta tenen entrada gratuïta al Parc, a més de rebre un petit obsequi. Aquesta jornada vol fomentar i enfortir el vincle dels més grans amb els més petits en un espai emblemàtic de Barcelona com és el Parc d’Atraccions Tibidado.

Paralel·lament, i continuant amb les activitats familiars, el pròxim 27 de desembre el Parc serà escenari de la 23 edició de la Cançó de Pau una festa solidària que té l’objectiu de potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits, amb un cant en favor de la Pau al món. Se celebrarà el 27 de desembre.

Aquest dia, les parelles formades per un adult i un nen o nena, fins a 14 anys, podran accedir gratuïtament al Parc, sempre que entrin abans de les 11:30h i s’aporti una donació de 2 euros per persona en favor d’UNICEF, amb la que el Tibidabo manté un acord de col·laboració.

Tots els nens i nenes que visitin el Parc aquell dia escriuran textos al Llibre de la Pau del Tibidabo, que els ambaixadors de Pau llegiran de manera pública com a missatges de pau al món.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article