El projecte Lliures fa un pas més per revertir la pobresa i inicia una campanya de captació de fons

La iniciativa busca la consolidació de la cooperativa Mujeres Pa’lante, l’Ateneu Popular Coma Cros a Salt, l’associació Escudella Solidària i Lola no estàs sola


Revertir, des de la mateixa societat, la situació d’emergència social i cronificació de les desigualtats, la pobresa i l’exclusió social a Catalunya. Aquest és l’objectiu que persegueix el projecte Lliures i, per aconseguir-ho inicia ara una campanya de captació de fons.

El projecte Lliures de pobresa, d’exclusió i de desigualtats va néixer el 2016 de la cooperació entre Òmnium, Coop57 i ECAS. Es tracta d’un fons econòmic i social que recull aportacions de persones i organitzacions que es destinen íntegrament a finançar projectes transformadors, emancipadors i innovadors, de caire col·lectiu i amb base comunitària, i els proveeix d’acompanyament tècnic i comunitari.

Des del 2017, Lliures ha donat suport econòmic, tècnic i comunitari a la cooperativa Mujeres Pa’lante, a l’Ateneu Popular Coma Cros a Salt, a l’associació Escudella Solidària i a Lola no estàs sola. Ara, amb aquesta segona fase, s’inicia una campanya de captació de fons que busca garantir la consolidació d’aquests quatre projectes i obrir una convocatòria per identificar noves iniciatives a les què donar suport.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article