La Fundació Pere Tarrés publica Estris

També realitza una jornada sobre el testament vital


Estris és una publicació bimestral editada des de 1971 per la Fundació Pere Tarrés. El tema central del nou número és l'educació especial i el potencial inclusiu d'un esplai o agrupament. Oriol Ripoll especialista en jocs i Pedro Guerra, cantautor, són les persones entrevistades. També ofereix claus per acostar l'astronomia a les activitats de lleure i un article del grup RumbAmazigha entre d'altres. El 17 de març es realitzara la jornada "Dret a decidir: El testament vital"

"Fomentar la competitivitat és bo perquè, en el fons, competició és autosuperació". Aquesta és l'opinió que manifesta Oriol Ripoll a l'entrevista feta per Estris.
El cantautor Pedro Guerra també està present a les pàgines de la revista, en aquest cas amb una entrevista a Zona enGrup on parla dels joves, de la música i del compromís social. Una puta pel Camí de Sant Jaume de Galícia coincidint amb l'any Jubilar, un cop d'ull a la relació entre l'esport i el lleure i un article sobre la formació musical RumbAmazigha són alguns dels altres continguts de l'Estris 171.

El Dret a Decidir: el testament vital

El proper dia 17 de març se celebrarà a Barcelona la Jornada "Dret a decidir: El testament vital" organitzada per la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Agrupació Mútua i que es realitzarà al CaixaForum.

Podeu trobar més informació d'Estris a: Estris 171 i enGrup.Tv.
Podeu trobar més informació a: "Dret a decidir: El testament vital".

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article