La Magic Line aplega a 13.000 persones que caminaran en favor de col·lectius en situació de vulnerabilitat

Els equips inscrits han captat més de 350.000 euros que es destinaran a projectes socials dels centres de Sant Joan de Déu a Barcelona


Aquest diumenge, més de 13.000 persones caminaran en la setena edició de la Magic Line Sant Joan de Déu, omplint els carrers de Barcelona en favor de diversos col·lectius en situació de vulnerabilitat. Els equips inscrits, 984 en total, han captat més de 350.000 euros que es destinaran a projectes socials dels centres de Sant Joan de Déu a Barcelona. A banda, la cursa solidària ha aplegat a 700 voluntaris.

La caminada engegarà des de Can Cuyàs a les 7h del matí amb la sortida dels equips que faran el recorregut de 40km de la caminada. Paulatinament s’hi aniran afegint la resta de recorreguts de 30, 20, 15, 10km i 2km. Al fossar del castell de Montjuïc els equips participants s’hi trobaran una zona de pícnic amb espectacles culturals i a l’arribada a la plaça de la Catedral de Barcelona els esperarà una gran festa final amb una plaça plena de ‘gràcies’ amb activitats i concerts per a celebrar el final de la setena edició de la cursa solidària.

Els 13.000 participants caminaran en favor de les persones en situació vulnerable. Els equips participants a la Magic Line Sant Joan de Déu “fa mesos que fan accions solidàries per captar diners el que ha permès recaptar més de 350.000€ que es destinaran íntegrament a projectes que desenvolupen els centres de Sant Joan de Déu a Barcelona per a persones en situació de sense llar i dependència, persones amb problemes de salut mental, persones grans i infants malalts”, apunten des de l’organització.

Recorregut per persones amb mobilitat reduïda

Com a novetat, aquest any la cursa aposta per incloure un recorregut de 2 kilòmetres on podran participar les persones amb mobilitat reduïda, i en la qual participaran 200 persones. “Tenim l'objectiu d'arribar molt lluny sense deixar ningú enrere i per això aquest any hem obert aquest nou recorregut, una sortida simbòlica plena de lluita i històries de superació per aquelles persones amb dependència, dificultats de mobilitat i pels seus cuidadors i cuidadores”, explica l’organització de l’esdeveniment. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article