Entre Cultures organitza una cursa el 8 de març per les més de 240 milions de nenes que pateixen violència

150 milions han patit violència sexual i el 99% de les persones víctimes de tràfic i explotació sexual són dones i nenes


Un any més, Entre Cultures organitza la cursa “Corre per una causa” en el marc del Dia Internacional de les Dones per recaptar per impulsar una protecció efectiva dels Drets de les Nenes i lluitar contra la violència de gènere. Aquest any, el tret de sortida el donarà la nedadora medallista olímpica, Gemma Mengual. Les inscripcions de la cursa ja estan obertes fins aquest divendres.

Més de 200 milions de nenes al món han sofert la mutilació genital, 150 milions han patit violència sexual i el 99% de les persones víctimes de tràfic i explotació sexual són dones i nenes. Des de l’ONG Entre Cultures volem impulsar una protecció internacional efectiva dels Drets de les Nenes i per aquest motiu, el 8 de març convidem a la ciutadania a participar en la tercera edició de la cursa “Corre per una Causa” que, enguany, porta per lema “La llum de les nenes”.

L’objectiu de la cursa és aconseguir fons per defensar els drets de les nenes, en concret, el dret a l’educació. Els diners recaptats es destinaran a donar suport al programa La Llum de les Nenes, promovent l’accés a l’educació de més de 8.200 nenes que viuen en països en contextos d’exclusió i zones de conflicte.

Aquesta iniciativa d’Entre Cultures es dirigeix a tot tipus de públic- familiar, corredors i grups d’empreses- que tindrà en comú la voluntat de col·laborar a construir una xarxa de transformació per al canvi social mitjançant l’educació. La cursa no té un caràcter competitiu i ofereix les diverses modalitats que van des dels 100 m fins als 10 km.

Les inscripcions es poden formalitzar a través d’aquest enllaç. La cursa començarà a les 9.30 h des de l’Estadi Municipal de Cornellà de Llobregat, al carrer del Rugby i es durà a terme pel Parc Agrari del Baix Llobregat fins arribar, de nou, a l’estadi.

Fins ara, Entre Cultures ha atès i acompanyat a més de 32.000 nenes mitjançant la participació en projectes a països com R D Congo, República Centreafricana, Sudan del Sud, Txad, Kenya, Guatemala, Nicaragua, Haití, El Salvador, Hondures o Perú.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article