La Taula i la Confederació d'Associacions Empresarials del Tercer Sector firmen un conveni

Es produeix en el marc de la XXa Assemblea de la Taula del Tercer Sector Social


La Taula del Tercer Sector Social i la Confederació d'Associacions Empresarials del Tercer Sector Social van signar, el passat 19 de març, un conveni de col·laboració. La creació d'un òrgan estable de coordinació que es reunirà trimestralment i l'intercanvi periòdic d'informació són les concrecions del conveni, que a més, simbolitza l'aliança entre aquestes dues plataformes de tercer nivell. L'acord es va produir a XXa Assemblea de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya.

Després d'explicar els objectius de la Confederació, Xavier Puig, el president i Àngels Guiteras, presidenta de la Taula, mostraven la satisfacció per l'acord assolit.
 
L'assemblea de la Taula del Tercer Sector també va servir per debatre les propostes a presentar als partits polítics davant de les properes eleccions al Parlament de Catalunya i per presentar l’Estudi sobre l’Ocupació al Tercer Sector Social realitzat per l’Observatori del Tercer Sector amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés i el suport de Caixa Catalunya.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article