Crida per no aturar la recaptació de fons per a la investigació del càncer infantil durant la pandèmia

L'Associació Polseres Candela avisa que la recerca no pot aturar-se i demana la complicitat de la societat


Vivim dies en els quals sembla que s’hagi aturat la realitat de tantes i tantes coses que ens passaven abans. Tot sembla girar només entorn de la pandèmia del coronavirus, del seu present, i del futur que ens deixarà. Malgrat això, hi ha urgències que ni la Covid-19 ha aturat. Una d’elles és el càncer infantil.

Per això, l’Associació Polseres Candela fa una crida per sensibilitzar a la societat, recordant que malgrat que la pandèmia ho ha trastocat tot, el càncer infantil continua existint, i que són més necessàries que mai les donacions per poder continuar amb la seva recerca. 

Des d’aquesta entitat que treballa per recaptar fons per investigar el càncer infantil a través de la venda de polseres, alerten que les donacions que reben habitualment s’han parat, ja que moltes d’elles s’aconsegueixen principalment en esdeveniments que ara s’han cancel·lat o posposat. 

L’entitat, que fa les seves donacions a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, on va néixer el projecte de la mà d’alguns infants hospitalitzats allà, recorda que des que van començar la seva tasca el 2013, han aconseguit recaptar més de 2.650.000 euros per finançar projectes d’investigació en càncer infantil i juvenil. 

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article