La Fundació Pere Tarrés busca monitors i monitores per a l'estiu

Un total de 2000 persones participen a les activitats que organitza la Fundació a l'estiu


La Fundació Pere Tarrés va posar a disposició de les famílies més de 16.000 places perquè puguin inscriure els seus fills i filles en alguna de les més de 300 activitats d’estiu que organitza enguany, juntament amb el seus centres d’esplai vinculats. La Fundació ara comença a organitzar els equips pedagògics de les activitats d'estiu.  Aquest any en la campanya d’estiu de la Fundació Pere Tarrés participaran més de 2.000 persones.

El procés iniciat es traduirà en la selecció  de més de 300 professionals interessats en treballar en els casals d’estiu, les colònies de lleure, esportives o lingüístiques. Els requisits, disposar del títol de monitor de lleure i tenir la motivació de treballar amb infants a l'estiu i educar en els valors de la Fundació.
 

Podeu consultar més informació a Estiu a la Pere Tarrés o enviar el currículum a: [email protected].


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Laura Llorens Barcelona
16.

Hola estoy buscando trabajo en algún casal tengo el titulo de monitora de lleure i también e trabajado como monitora de comedor en colegios.

  • 0
  • 0
Sonia Loza Fernandez Barcelona
15.

Hola me llamo Sonia y soy de Barcelona tengo experiencia monitora timpo libre me gustaría trabajar para casal d estiu . gracias espero resposta

  • 0
  • 0
Elisabet Barcelona
14.

Hola, sóc una noia que necessitaria treballar aquest estiu en algun casal d'estiu.

Qualsevol cosa, contacteu amb mi.

Gràcies.
Elisabet de Higes.

  • 0
  • 0
Laura Collado Corretjer Barcelona
13.

Hola, estic interessada en treballar amb vosaltres. Tinc el carnet e monitora en el lleure. A més, tinc experiència en el lleure, ja que he treballat a càrrec de monitora de casal d'estiu, en el menjador, suplències, pràctiques en llar d'infants, parvulari i altres voluntariats. A més, he estat professora de repàs i cangur.

M'agradaria que em tinguesiu en compte. Moltes gràcies.
Atentament,
Laura Collado Corretjer

  • 0
  • 0
Aloma Hueso Arroyo Tona
12.

Hola m'agradaria molt treballar amb vosaltres, tinc experiència de monitora, i tinc el grau superior en Integració Sociial, e treballat en casals d'estiu i actualment en cases de colònies. Com podira fer-voos arribar el meu currículum? o com podria contactar amb vosaltres? M'agradaria continuar aprenent a la vostre fundació, i poder formar part dels vostres projectes d'estiu. moltes gràces!

  • 0
  • 0

Comenta aquest article