La Fundació Areté serà present a la Fira Biocultura 2010

Hi exposarà els productes que fabrica destinats a la jardineria i l’agricultura ecològica


La Fundació Areté tindrà un expositor a la Fira de productes ecològics i consum responsable Biocultura, que celebra la seva dissetena edició al Palau Sant Jordi de Barcelona entre el 29 d’abril i el 2 de maig. La Fundació Areté hi exposarà els productes que es fabriquen al Centre Especial de Treball (CET) Areté de Malla destinats a la jardineria i l’agricultura ecològica: jardineres de totes mides, compostadors i taules de cultiu adaptades al mètode Gaspar Caballero de Segòvia.

Les taules són el producte estrella del CET. Es tracta d’horts de petites dimensions fabricats amb fusta recuperada destinats al cultiu ecològic d’hortalisses a escala domèstica i per a l’autoconsum. Areté distribueix les taules per tot el territori espanyol, ja que és la única empresa de l’estat que les fabrica. El mètode Gaspar Caballero de Segòvia no utilitza productes químics, requereix el mínim treball de sembra i minimitza el consum d'aigua, obtenint una producció excel·lent. A banda de la vessant ecològica i sostenible dels productes que es fabriquen a Areté, el CET també té una funció social destacada, ja que la majoria dels seus treballadors i treballadores tenen una disminució derivada de malaltia mental.

És la primera vegada que la Fundació Areté serà present a la fira més important de l’estat espanyol del sector ecològic, que preveu uns 80.000 visitants. Biocultura és una bona ocasió tant pel públic professional com pels consumidors per conèixer la oferta creixent de productes i propostes que tenen al seu abast per exercir una elecció responsable en els seus hàbits de consum.

Informació de la Fundació Areté
Informació de la Fira de Biocultura 2010

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article