El Consell de Direcció del Consorci de Benestar Social del Camp finalitza la fase administrativa

Es designen els representants del Consell Comarcal


El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp, celebrat ahir dimecres 28 d’abril, va aprovat per unanimitat el nomenament del seus representants al Consell de Direcció del Consorci de Benestar Social del Camp. Amb els nomenaments i amb la signatura del conveni per la creació del Consorci realitzada el passat 15 d’abril entre el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Cambrils es dóna per finalitzada la fase administrativa de creació del Consorci.

Concretament, i d’acord amb els estatuts de l’ens, s’ha nomenat el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu; la consellera comarcal de l’àrea de Serveis Socials, Gemma Capella; i quatre representants més que són: Lídia Bargas, Josep Castellnou, Joan Recasens i Joan Gallardo.

El Consell de Direcció del Consorci és un dels òrgans de govern del Consorci de Benestar Social del Camp, i també compta amb la representació de 6 membres més de l’Ajuntament de Cambrils (l’alcalde del municipi, Robert Benaiges; la regidora de l’àrea de Benestar Social, Maricel Llaberia, i 4 regidors més) que va de nomenar el Ple d’aquest ens celebrat ahir dimarts.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article