Torrent agraeix al Sindicat de Manters “l'onada de solidaritat” durant la pandèmia per la fabricació de mascaretes

El president del Parlament demana combatre el racisme institucional i desestigmatitzar la migració


El president del Parlament, Roger Torrent, ha agraït al Sindicat de Manters la seva “onada de solidaritat” durant la crisi sanitària. L’organització ha estat fabricant mascaretes i material sanitari de forma desinteressada i ho va repartir a diversos hospitals.

“Van participar en una construcció comunitària que moltes vegades passem per alt”, ha lloat Torrent en una visita a la botiga i al taller tèxtil del Sindicat, al barri del Raval de Barcelona. El president del Parlament també ha fet una crida a “combatre” el racisme institucional i ha apuntat que cal posar en valor “exemples constructius i positius” com aquest.

En aquest sentit, el president del Parlament ha demanat “desestigmatitzar” la migració i “apropar-se institucionalment” a espais com el Sindicat de Manters. Torrent també ha recordat que la cambra està pendent de votar una proposta de resolució per crear una comissió d'estudi sobre el racisme institucional.

Per part del Sindicat de Manters han agraït la visita del president del Parlament i han assegurat que això els “reforça les energies i l'esperança” per continuar treballant. “Aquesta és una lluita que fa anys que fem, però la manera com ens hem solidaritzat amb la població és òbvia, demostra una vegada més que el nostre objectiu i voluntat és participar en el desenvolupament d'aquest país”, ha remarcat Aziz Faye, del Sindicat.

Faye també ha volgut destacar totes les tasques que l'organització ha fet durant la crisi sanitària, durant la que ha recordat que no només han ajudat qui la patia sinó que també han contribuït a la sanitat del país

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article