Es presenta l'oferta de casals d'estiu i colònies a Vic

S’ofereixen 100 places per a joves i 400 per a infants


Casal Estiu Vic 2010 (pdf)

Ahir dilluns, es va presentar la nova edició de l’oferta de casals i colònies d’estiu que organitza l’Ajuntament de Vic. La iniciativa va dirigida a nens i nenes i joves de 3 a 17 anys durant els mesos de juliol i agost. Els casals municipals, com l’any passat, van dirigits a nens i nenes de 3 a 12 anys. Un total de 500 places amb possibilitat d'ampliar-les en funció de la demanda.

La roda de premsa ha comptat amb la presència de la regidora d’Eduació, Anna Erra; la directora del Projecte Educatiu de Ciutat, Núria Homs i el tècnic del VicJove, Isaac Peraire. El projecte és un clar exemple del treball transversal entre diferents àrees del consistori.

La regidora d’Educació ha destacat que enguany s’ofereixen 100 places per a joves de 13 a 17 anys; i 400 places per a infants de 3 a 12 anys, i que es poden arribar a ampliar li la demanda supera la previsió. Segons Erra els casals d’estiu municipals poden contribuir a la conciliació de la vida laboral i familiar. Anna Erra també ha volgut fer esment que un any més “donem la responsabilitat a joves monitors/es  que treballen als esplais i reagrupaments durant l’hivern perquè puguin gestionar aquests casals d’estiu.

Coordinada per la regidoria d’Educació, l'oferta s’emmarca dins el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC). La directora el PEC, Núria Homs, ha remarcat que no només s’ha editat l’oferta municipal sinó que també s’engloba una guia d’altres empreses i/o entitats que promouen a nivell privat la seva oferta. D’aquesta manera, i segons paraules d’Homs, “es dóna una oferta conjunta a nivell de ciutat”, un compromís més del PEC.

L’Ajuntament de Vic, a través de la regidoria de Joves,  també ofereix activitats d’estiu per nois i noies de 12 a 17 anys a partir del “Cívicus, camp de treball urbà”; el casal esportiu amb activitats esportives; i un curs de Pre Monitors/es, formació i pràctiques en educació en el lleure que aquest any és una novetat, segons ha explicat el tècnic de joves, Isaac Peraire.

La regidora d’Eduació ha manifestat que el repte és oferir activitats d’estiu per a nens i nenes de 0 a 3 anys, i d’aquesta manera donar servei a tota la franja d’edat de la infantesa i joventut.

Podeu consultar el document Casal Estiu Vic 2010 i també al web de VIC.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Assumpta Sala Torrents Santa Eugenia de Berga
1.

Hola!
M'agradaría oferir les visites guiades a la granja de vaques de llet de Mas Cal Rei.La visita és per totes les edats i ens agradaría que aquest missatge sigui per tots els casals d'estiu i per totes les persones que vulguin venir. Per més informació consulteu: http://visitagranjacalrei.wordpress.com
Si voleu podeu trucar o enviar un correu per reservar dia i hora.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article