Teatre infantil per acostar cultures amb Baobab

El segon acte de "Girona Intercultural"


Avui, a les cinc de la tarda al Teatre de Salt,  es podrà veure l'obra de teatre infantil Baobab, de la companyia Microcosmos Teatre. Serà el segon acte del programa d'activitats de 'Girona Intercultural 2010'. Els titelles, les històries, les màscares i la música en directe de Baobab faran descobrir a grans i petits la riquesa de les diferents cultures de l'Àfrica negra. En aquest sentit, Baobab vol fer reflexionar sobre la immigració, fomentant el respecte, la comprensió i l’enriquiment mutu.

La Fundació Ser.Gi responsable de la programació de "Girona Intercultural" vol acostar-se a tots els públics i vol fer servir tota mena de disciplines i formats per assolir l'objectiu de l'esdeveniment. És per això que s'utilitza el teatre com a element per a la reflexió.

Baobab explica la història d'un home jove, una dona embarassada i un avi que marxen de la seva terra natal, Àfrica. Amb l’esperança d’una vida millor viatgen fins les terres del “Nord”, però  la fragilitat de la barca i el part de la dona faran que el viatge es compliqui molt. Per superar la gana i la set i mantenir l'esperança els viatgers s’expliquen les històries que contaven sota l’immens baobab del seu poble i recorden cançons que cantaven quan eren petits.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article