El Casal dels Infants amplia la seva acció

S'inaugurarà un nou espai de suport social al cor del Raval


El proper dissabte 15 de maig, a partir de les dotze del matí i fins a dos quarts de dues del migdia, a la plaça Folch i Torres del Raval, el Casal dels Infants ha organitzat una festa per celebrar el nou espai de suport social. Situat al carrer Reina Amalia 29, servirà perquè el Casal dels Infants continui realitzant la seva tasca de cohesió social i de treball per a les oportunitats de tots i totes els ciutadans.

La festa, oberta a tota la ciutadania, acollirà tallers de reciclatge, de llanes, de percussió amb pilotes de bàsquet, de curses de cambrers, de xapes, de creació de còctels sense alcohol, etc.  També hi haurà la caseta del barri, una acció que desenvolupa el Casal Familiar del Casal els Infants cada setmana a la Rambla del Raval o a la plaça Folch i Torres alternativament, com a recurs públic i a l’aire lliure que permet l’intercanvi i interrelació entre mares i pares i els seus fills i que posa a l’abast de famílies en risc d’exclusió una activitat lúdica en cap de setmana.
 
També es podrà visitar el nou espai i contribuir a la seva decoració amb la realització d'uns estels . Un dels tallers serà la realització d'estels que serviran  els estels que es faran en un dels tallers de la festa. Entre tots i totes, infants, joves i famílies, veïns i veïnes del barri, i persones que formen part del Casal, celebrarem la posada en marxa d’aquest nou espai tan necessari al barri i en una plaça on fa molts anys que el Casal hi treballem per la millora de la convivència i la cohesió social. Poder comptar amb un nou espai per a les oportunitats de totes i tots ens sembla un motiu perfecte per fer una festa.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article