Arriba la 3a Trobada Catalana d'Autogestors

Parlem clar! és el lema de l'edició d'enguany


3a Trobada Autogestors (pdf)

Els propers 15 i 16 de maig a Mataró, la Federació APPS, la Coordinadora de Tallers i la Fundació Maresme organitzen la 3ª Trobada Catalana d’Autogestors. La trobada d'enguany tractarà la comunicació com a element principal d'un programa que inclou una gran diversitat d'activitats. Els autogestors són persones amb discapacitat intel·lectual que es reuneixen amb la finalitat d’aprendre a ser protagonistes de les seves pròpies vides.

De les gairebé cent persones que participaran a les jornades, 78 seran autogestors i 21 persones realitzaran tasques de suport. Els grups autogestors és una de les iniciatives que algunes associacions estan duent a terme. Concretament, a la trobada s'hi reuniràn 11 grups, dos dels quals estan en procés de creació.

La comunicació és un dels temes que acostumen a treballar els grups autogestors, i és per això, que s'ha acordat tractar-ho a la trobada. La comunicació és un dels aspectes claus per a les persones amb discapacitat intel·lectual, doncs faciliten el trencament de barreres persones i socials. 

Els grups autogestors és una de les iniciatives que algunes associacions estan duent a terme i que es basa en l'autogestió de les persones amb discapacitat intel·lectual per tal de trencar l'assistencialisme i la falta d'autodeterminació que creen algunes visions sobre la discapacitat. Concretament, a la trobada s'hi reuniran 11 grups, dos dels quals estan en procés de creació, i que han participat en el procés d'elaboració del programa.


Us podeu descarregar el programa complet a l'arxiu adjunt 3a Trobada Catalana d'Autogestors.
Podeu trobar més informació a: Dincat. 3a Trobada Catalana d'Autogestors.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article