Més de 200 professionals participaran a una formació per detectar i abordar la violència masclista en dones sense llar

El webinar organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies serà el 20 i 27 d'octubre


Més de 200 professionals de serveis socials participaran al webinar ‘Sensellarisme i violència masclista’ organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. 

La formació, que serà el 20 i 27 d'octubre, tindrà una durada de quatre hores i oferirà eines per a la prevenció, detecció, atenció, recuperació i reparació de la violència masclista en contextos propis de les dones sense llar. L'encarregada d'impartir-la serà Clara Naya Ponce, coordinadora de l'associació ‘Lola No Estás Sola’, que dona suport a les dones sense llar a Nou Barris.

Segons el Departament, la formació reforça la incorporació de la perspectiva de gènere per identificar les desigualtats i prevenir les situacions de violència masclista, ampliar les eines dels professionals en la detecció de casos de sensellarisme femení i violència masclista i reduir les situacions de risc. Es treballarà també l'avaluació del risc, l'acompanyament i apoderament de les dones i els processos de derivació als serveis especialitzats.

El Departament té previst repetir la formació el curs vinent, així com programar noves formacions per reforçar la detecció, atenció, recuperació i reparació de la violència masclista en persones amb discapacitat, salut mental i gent gran.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article