ACRA i el Departament d'Educació signen un acord

L'objectiu és facilitar la formació i el reconeixement professionals


En el marc del Saló AVANTE de Fira de Barcelona, el director general d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especializtats del Departament d'Educació, Josep Francí Carraté, i el president de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), Vicenç Vicente Lázaro, van signar l'acord de col·laboració per tal de millorar la formació professional dels cicles formatius de cures auxiliars i d'infermeria i d'atenció sociosanitària i el reconeixement del personal gerocultor dels serveis socials i sociosanitaris de les seves entitats.

ACRA i el Departament d'Educació han estat treballant en aquest acord que serveix per complir els requisits formatius per a les empreses d'atenció a la dependència establerts pel Consell Territorial del SAAD, en el marc del programa Qualifica't per a l'acreditació de les competències professionals.

L'acord es materialitzarà en tres punts claus. ACRA podrà, organitzar accions de formació inicial per al personal i les entitats associades, validar i reconèixer la formació impartida i validar els aprenentatges assolits mitjançant l’experiència laboral del personal del sector. En aquestes accions hi participaran els Instituts autoritzats pel programa Qualifica’t, que imparteixen els cicles formatius de cures auxiliars d’infermeria i d’atenció sociosanitària. El conveni serà vigent fins a la fi del curs 2012/2013.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article