Presentació dels representants del projecte educatiu Aldees Infantils SOS

Culminarà amb una compareixença al parlament.


El CEIP Baldiri Reixach de Banyoles és el centre educatiu que representarà les comarques gironines al Parlament de Catalunya i, concretament, Marc Gil Gil, és l'alumne escollit per a explicar el Projecte Educatiu en Valors d'Aldees Infantils SOS, que enguany arriba a la seva dotzena edició. Ahir, dilluns 7 de juny, la Diputació de Girona va realitzar la presentació i s'encara la recta final d'un projecte que treballa sobre els valors de la Bondat, la Pau i el Diàleg.

L’acte ha consistit en la lectura per part de Marc Gil Gil de la ponència “Estar en pau amb un mateix és el mitjà més segur de començar a estar-ho amb els altres”, que els alumnes de les escoles de la demarcació de Girona portaran a la sessió extraordinària del Parlament amb motiu de la clausura del programa educatiu d’Aldees Infantils SOS.

El projecte d'Aldees Infantils SOS es dirigeix a tots els centres de primària de Catalunya i té per objectiu fomentar la reflexió d'un mateix i sobre l'entorn per part dels alumnes. Enguany, hi han participat més d'un milió de nens i nenes de tot Catalunya.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article