Sant Joan de Déu capta més de 275.000 euros per atendre a les persones en situació vulnerable 

Amb la campanya ‘Les Cares de la Vulnerabilitat’ l’entitat ha volgut donar veu a col·lectius invisibilitzats 


L'Obra Social de Sant Joan de Déu ha recaptat 278.188 euros per atendre a persones en situació d’exclusió a través de la campanya ‘Les Cares de la Vulnerabilitat’, una iniciativa que també ha volgut donar visibilitat i mostrar les realitats d’aquells que viuen en la precarietat.

La campanya, que ha durat tot un any, ha comptat amb la col·laboració de socis de l’entitat, però també de donants, empreses i entitats que han sumat esforços per donar resposta als efectes de la Covid-19. “Aquests diners han servit per ajudar a qui més ho necessitava quan més ho ha necessitat”, assenyala l’entitat en un comunicat. 

En aquest sentit, els diners recaptats han servit per reforçar quatre pilars que l’entitat considera bàsics per: han anat a cobrir les primeres necessitats, assegurar material sanitari i de protecció pels professionals, vetllar pel benestar emocional, apostar per la recerca biomèdica i recomençar en una nova normalitat.

“Teixir solidaritat i avançar en el camí de construir un món millor posant la cura al centre és impossible aconseguir-ho sol. És per això que a l'Obra Social de Sant Joan de Déu caminem amb una xarxa de persones, empreses i entitats que fan cada dia possible que la solidaritat arribi més lluny”, sosté l’organització, la tasca de la qual ha estat reconeguda amb el Premi Talent Cambra Acció Solidària per aquesta campanya.

Les persones ateses a l’entitat és divers: situacions de dependència, persones grans, persones amb problemes de salut mental, persones en situació de sense llar o persones migrades, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article