Teatre Kamchàtka ocupa l'espai públic i provoca reaccions als vianants

Ser.Gi ja prepara la seva Escola d'Estiu


Dins el marc de la programació de "Girona Intercultural 2010" organitzat per la Fundació Ser.gi, el passat 12 de juny al matí, la Companyia de Teatre Kamchàtka va dur a terme una representació al centre de Girona. L'obra que van representar va ser molt visual i comptava amb vuit personatges que, amb una sola maleta, acabaven d'arribar d'un país i un temps llunyà.

Els diferents personatges anaven explorant la ciutat i interaccionaven amb tots els vianants que els hi passaven per davant. Sense cap mena de dubte, es va tractar d'una posada en escenca cridanera i efectiva que Kamacàtka desenvolupa amb éxit. Kamchàtka és una companyia de teatre de carrer catalana formada per artistes multidisciplinaris i de diferents orígens i dirigida per l'argentí Adrian Schvarzstein. 

Arriba l'escola d'estiu de la Fundació Ser.Gi

La Fundació Ser.gi, organitza la 20 edició de l'Escola d'Estiu. Es tracta d'una punt de trobada entre diferents professionals i persones implicats en entitats social per que abordaran els fenòmens social des d'una perspectiva intercultural i que analitzaran la cojuntura socioecònomica actual.

Podeu consultar la programació del Girona Intercultural 2010
Podeu consultar la informació de la 20ena escola d'Estiu

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article