Formen 60 professionals per introduir la diversitat sexual i de gènere en l’educació en el lleure

El curs està destinat a formadors i a responsables de moviments per promoure la igualtat de les persones LGBTI+


La Secretaria d'Infància, Adolescència i Joventut, conjuntament amb la Direcció General d'Igualtat i la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, han organitzat una formació en diversitat sexual i de gènere per a formadors i responsables de federacions, moviments i patronals de l'educació en el lleure per promoure la igualtat efectiva de les persones LGBTI+.

Les formacions en línia tenen lloc entre el maig i el juny, i hi participaran en total uns 60 professionals. Segons el departament, el lleure educatiu és des de fa anys un àmbit que incorpora les diversitats i “lidera els models educatius inclusius per construir una societat més justa, més lliure i més igualitària i en contra de les discriminacions”.

Així mateix, el departament argumenta que promouen aquest tipus d’iniciativies per vetllar per la incorporació d’una “nova mirada” pel que fa a la no-discriminació per raons d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere en els àmbits del lleure, així com promoure la difusió de bones pràctiques de les associacions i les empreses del sector.

En aquesta línia, la iniciativa se suma a les formacions que s'estan duent a terme des del març a més de 350 professionals de la Direcció General d'Atenció a la Infància, amb la idea que contribueixin a garantir els drets dels infants i joves LGBTI+ i evitar situacions de discriminació i violència.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article