La Magic Line aconsegueix fer la volta al món, arribant a Japó, Nova Zelanda i Brasil

Més de 5.700 persones participen en la caminada i recapten 150.000 euros per a projectes socials i sanitaris


Més de 5.700 persones han omplert aquest diumenge carrers i senders de diversos indrets del món amb la voluntat de recaptar diners en la Magic Line SJD, la caminada solidària de Sant Joan de Déu, que enguany ha arribat a la seva vuitena edició.

En total, s’han aconseguir recaptar més de 150.000 euros, que es destinaran a projectes socials i sanitaris que desenvolupen els centres de Sant Joan de Déu per a persones en situació de sense llar i dependència, persones amb problemes de  salut mental o discapacitat intel·lectual, persones migrants, persones grans i infants malalts. 

Tot i la Covid-19, la caminada d’aquest any ha arribat a indrets molt llunyans del mapa, a països com Anglaterra, Nova Zelanda o Japó. També s’han format equips de caminants a Euskadi, Galícia, Pics d’Europa, Canàries o Andalusia, i tal com indiquen els organitzadors, s’ha consolidat a Mallorca i València.

Els prop de 900 equips han caminat per tot arreu on han volgut, en un model nou que ha permès aquesta expansió territorial de la proposta, gràcies al desenvolupament d’una aplicació a través de la qual l’organització ha pogut garantir la seguretat sanitària, respectant així les mesures Covid-19 aplicades arreu dels territoris. A través d’un algoritme, l’aplicació controlava  l’afluència de gent i proposava rutes alternatives en el cas que es detectés massa concentració.

A més a més, fa mesos que els diferents equips organitzats entre escoles, empreses, esplais, o grups d’amics i famílies van començar a posar-se els seus reptes solidaris, organitzant activitats per assolir-los. D’aquesta manera, s’han anat espaiant en el temps les activitats. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article