L’Hospital Clínic impulsa una app de telemedicina per a viatgers

L’aplicació, anomenada Famba, ofereix informació sanitària de tots els països


El Servei de Salut Internacional de l'Hospital Clínic de Barcelona ha llançat una aplicació de telemedicina per a viatgers. L'app, anomenada Famba, ofereix informació sanitària de qualsevol destí i l'usuari pot comprar paquets de viatge per contactar a través d'un xat amb professionals de Salut Internacional.

El cap del servei i impulsor de Famba, el doctor Jose Muñoz, indica que fins a un 50% dels viatgers internacionals pateixen algun símptoma i que un de cada deu necessita acudir a la consulta de Medicina Tropical quan torna. “L'app també serveix per saber què està passant durant el viatge i, amb això, podem millorar els nostres algoritmes i oferir mesures preventives proactives i personalitzades”, afegeix Muñoz. 

Aquesta aplicació ha estat dissenyada per un equip multidisciplinari format per experts en diferents matèries amb la finalitat de millorar tant l'experiència com la salut del viatger. Es tracta d'una aplicació pionera en el camp de la telemedicina pel viatger, i està disponible en català, castellà i anglès.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article