Violant Cervera diu que és “imprescindible” aprovar el Pacte nacional pels drets de les persones amb discapacitat

La consellera de Drets Socials reitera que “cal adaptar” la normativa catalana a la Convenció de l’ONU de l’any 2006


La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha assegurat que és “imprescindible” aprovar el Pacte Nacional pels Drets de les Persones amb Discapacitat. En el marc de la 12a edició de l'acte Fent Amics, que té per objectiu fomentar la convivència i la inclusió de les persones amb la Síndrome de Down, Cervera ha reiterat el seu compromís en aprovar la normativa, que considera que ha de ser “l'eina” amb la que les persones amb discapacitat podran “donar resposta a tots els seus reptes”.

Així,  Cervera ha reiterat que “cal adaptar” el marc legal català a la Convenció de l'ONU sobre els drets de les persones amb discapacitat de l'any 2006. Amb tot, Cervera ha dit que s'ha de “continuar avançant” per fer una societat “diversa i inclusiva”.

La consellera de Drets Socials ha assegurat que les persones amb discapacitat han de poder “desenvolupar el seu projecte vital de forma autònoma”. La jornada Fent Amics s'ha celebrat a Port Aventura, un dels organitzadors juntament amb l'entitat Down Catalunya.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article