El Baix Camp contracta 41 persones en atur

6 mesos de feina per la rehabilitació d'edificis públics


Ahir, el Consell Comarcal del Baix Camp, va donar la benvinguda a les 41 persones aturades que han estat contractades pels plans extraordinaris d'ocupació del Consell Comarcal del Baix Camp en col·laborció del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Aquestes persones es trobaven en situació d'atur, no rebien cap prestació o subsidi o estava a punt de finalitzar. Durant 6 mesos realitzaran tasques de rehabilitació d'edificis i equipaments públics.

De les persones contractades, 28 realitzaran diverses actuacions en cadascun dels 19 municipis relacionades amb la rehabilitació d’edificis i equipaments municipals. Pel que fa les 13 persones restants que s’han contractat, realitzaran actuacions pròpiament del Consell Comarcal del Baix Camp, tot i que de les 6 previstes, 3 estan directament relaciones amb serveis que el Consell Comarcal del Baix Camp ofereix als municipis.

Les actuacions són la assistència i suport comarcal en l’elaboració, la implantació i el seguiment dels Plans d’emergències municipals (PAS), la difusió i implantació del certificat digital idCAT i la digitalització d’arxius municipals

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article