Socialserveis.cat, informació i consultoria a la xarxa

Una nova manera d'atendre a les persones


Fa uns mesos va néixer Socialserveis.cat. Es tracta d'un portal que té per objectiu oferir un servei d'informació i un servei de consultoria a la població en general. Per una banda, podem trobar tot tipus d'informació dels àmbits de la gent gran, les dependències i les discapacitats. D'altra, podem realitzar una consulta gratuïta de benestar social i també un servei de Treball Social on line de pagament.

El portal, estructurat de forma senzilla i dinàmica, pretén aglutinar gran part de la informació que el sector de l'acció social dedica a la gent gran, les dependències i les discapacitat i així, contribuir a una millor difusió i coneixença dels serveis, recursos i prestacions. Alhora que, fomentarà un millor us dels drets de les persones.

Pel que fa a la consultoria, tant la gratuïta com la de pagament, es planteja com un suport innovador en la forma però clàssic en el seu sentit. Socialserveis.cat, vol oferir l'atenció a les persones aprofitant les noves tecnologies i d'aquesta manera contribuir a la rapidesa i l'eficàcia de la intervenció social.

Així doncs, socialsserveis.cat, es tracta d'una iniciativa innovadora en el camp del treball social que es serveix de les noves tecnologies per aglutinar el sector i el treball social.

Podeu visitar socialsserveis.cat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Lourdes
1.

Molt bona idea!!!, per fi un lloc on trobar professionals dels Serveis Socials que ofereixen una consultoria gratuïta, ràpida i professional!!!
Ànims iniciatives com aquestes fan moure les coses....

  • 0
  • 0

Comenta aquest article