Educació nomena 1.517 docents de forma extraordinària per afrontar el retorn a les aules

Es podran cobrir baixes a partir de cinc dies, dos menys que fins ara


El Departament d'Educació ha ampliat de forma extraordinària el nomenament de docents per fer front a la tornada a les classes després de les vacances de Nadal. En concret, l'executiu ha resolt el nomenament de 1.517 nous mestres i professors.

Han de servir per cobrir totes les baixes a partir de cinc dies, dos menys que fins ara. També es poden fer nomenaments excepcionals d'urgència si hi ha centres amb més de tres baixes inferiors a cinc dies. Tal com ha anunciat el departament, i per minimitzar les possibles baixes de professorat, hi haurà nomenaments telemàtics cada dia durant aquesta setmana i la propera. Per demarcacions, on hi ha hagut més nomenaments ha estat a la del Maresme-Vallès Oriental, seguida de la del Vallès Occidental, de la del Baix Llobregat i de la de Girona.

En concret, a la demarcació amb més nomenaments se n'han fet 257, a la segona 218, a la tercera 211 i a la quarta 154. Per darrere, la demarcació de Barcelona Comarques ha rebut 152 nomenaments, la de Tarragona 134, el Consorci d'Educació de Barcelona 130, la de Lleida 120, la de la Catalunya Central 76 i la de les Terres de l'Ebre 65.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article