Torna la jornada anual que vetlla pel benestar d’infants i joves

La Fundació Germina organitza, la sessió formativa per a professionals del món sanitari, educatiu i social, el 29 d’abril


Procurar el benestar emocional d’infants i joves. Aquest és l’objectiu de la Fundació Germina que, des del projecte de “Prevenció i atenció del maltractament infantil i adolescent”, organitza, un any més, les jornades formatives dirigides a professionals del sector educatiu, social i sanitari. La cita d’enguany tindrà lloc a l’espai “La CIBA” de Santa Coloma de Gramenet el proper dia 29 d’abril. 

Què s’ha de tenir en compte quan conflueix maltractament i violència de gènere?, quan es dona el maltractament en un context cultural concret?, quan la salut mental està afectada o també hi ha una discapacitat, o el rol del context davant l’abús sexual infantil?

En aquests aspectes hi ha aprofunditzaran persones expertes en diferents àmbits i es realitzaran tallers sobre casos pràctics. Així, la temàtica d’aquesta cinquena edició busca fer “una mirada al context” davant les situacions de maltractament que pateixen infants i adolescents, i que requereixen, per tant, de la intervenció de diferents professionals. 

Després d’una darrera edició online, es recupera la presencialitat habitual de les jornades amb una cita a l’espai “La CIBA” de Santa Coloma de Gramenet el proper dia 29 d’abril a les 9h del matí. Tanmateix, l’esdeveniment també es retransmetrà en directe a través del canal de Youtube de l’entitat.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article