Arrenquen les colònies i els casals d’estiu

La Fundació Pere Tarrés obre una línia específica de beques adreçada a infants de famílies refugiades d’Ucraïna


Com cada any, el curs escolar ha arribat al seu tram final i tornen els casals, colònies, campaments i la resta d’activitats de lleure d’estiu. Aquest dijous arrenquen les primeres activitats de lleure en moltes entitats. Enguany la Fundació Pere Tarrés obre una línia específica de beques adreçada a infants de famílies refugiades d’Ucraïna.

“Aquest any, les activitats de lleure educatiu tindran un cop més una funció de recuperació emocional, després de dos anys de pandèmia que han deixat seqüeles psicològiques i en la salut mental en els infants i joves”, explica l’entitat en un comunicat.

A més, a la crisi del covid-19 se n’ha sumat una de nova, la generada per la guerra a Ucraïna, que ha disparat la inflació i els preus de la cistella de la compra i ha generat noves dificultats a les famílies més vulnerables.

“És més important que mai que cap infant es quedi sense el seu dret a gaudir de les activitats de lleure aquest estiu, perquè són una experiència única de creixement  que contribueix al seu desenvolupament personal i emocional, i on adquireixen competències educatives i socials, hàbits i valors que seran clau en la seva vida personal i professional”, assenyalen.

El gruix de casals i colònies començarà a partir del dilluns 27 de juny, però algunes activitats ja s’avancen al dia 23 i al dissabte 25.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article