Suport i formació per a dones víctimes de la violència de gènere

El Departament de Treball ha signat convenis de col·laboració amb diverses empreses per afavorir la contractació de dones en situació de violència de gènere


El Departament de Treball dóna suport i formació a 433 dones que han patit o pateixen violència de gènere. La consellera de Treball, Mar Serna, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència contra les Dones ha manifestat que s'ha d'eliminar aquesta "xacra que té la societat des de la sensibilització, des de la conscienciació, però també treballant amb els efectes de la violència de gènere, perquè sinó aquestes dones estaran excloses socialment i no podran trobar una oportunitat". El Departament de Treball ha signat convenis de col·laboració amb diverses empreses per afavorir la formació i la contractació de dones en situació de violència de gènere i/o en risc d'exclusió social.

La subscripció d'aquests convenis implica que les empreses es comprometen a contractar dones que es trobin en aquesta situació. Per fer-ho, cadascuna de les empreses que participen en aquest projecte determinen els perfils professionals dels llocs de treball que ofereixen, així com les necessitats formatives i de suport que caldrà promoure perquè aquestes dones es puguin inserir laboralment en aquests llocs de treball.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article