Stradivarius i AMPANS, units en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual

Més de 400 persones van participar en la primera jornada per contribuir a la sensibilització respecte als drets i les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual


Més de 400 persones, entre el personal de les dues organitzacions i persones usuàries d’AMPANS, van viure diumenge al matí la Primera jornada solidària Stradivarius i Ampans, amb el lema 'Tu també jugues'. La jornada va ser iniciativa de  la planta que el grup d’Inditex té a Cabrianas, amb més de 500 treballadors, amb l’objectiu de conèixer de prop la tasca d’AMPANS en l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual. La trobada es va fer a les instal·lacions d’AMPANS a Santa Maria de Comabella, a Santpedor. Els actes van començar amb un partit de futbol entre dos equips formats per personal de les dues organitzacions i per persones usuàries d’AMPANS, i va comptar també amb l’animació d’un grup de ballarines de l’escola de dansa, Julieta Soler, que es va afegir a la iniciativa solidàriament.

Stradivarius va posar a la venda samarretes dissenyades expressament per a l’ocasió, amb la fusió dels logos de la seva organització i de l’entitat AMPANS, amb el lema de la jornada 'Tu també jugues'. Els beneficis de la venda es destinaran a l’entitat. Stradivarius ha encetat una relació amb AMPANS aquest any, amb la incorporació a la seva plantilla laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, a través del Servei d’Inserció  d’AMPANS. La jornada es va completar amb tallers de maquillatge i costumització de roba, concurs de dibuix, sortejos i esmorzar, i va transcórrer en un ambient familiar, ja que molts dels participants van venir acompanyats de les seves famílies. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article