El 28 de gener, Girona fa una gran festa per la pau

Les escoles de la ciutat celebraran el Dia Escolar de la No-violència i la Pau


En el marc de la celebració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau, catorze escoles d'educació infantil i de primària de Girona i més de 4.500 nens i nenes estan treballant en la campanya Paraigües per la Pau. Segons la Coordinadora d'ONG Solidàries, es tracta d'un projecte artístic internacional, on els participants decoren paraigües amb els seus valors personals de pau. El proper 28 de gener, prop de 3.000 alumnes desfilaran pels carrers de la ciutat fins al Parc del Migdia i obriran els seus paraigües en una gran festa de la Pau.

El proper dia 28 de Gener celebrarem la diada que conclou les diferents activitats de Paraigües per la Pau en el marc de la celebració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau (30 de Gener). Paraigües per la Pau s'adreça a tots els centres educatius d'educació infantil i primària de la ciutat de Girona. Es tracta de treballar des de dues vessants: l'artística, pel que fa a la creació dels dibuixos i decoracions dels paraigües, i la d'educació en valors, pel que fa al treball previ de difusió del missatge de la cultura de pau.

A aquesta activitat, que ha estat organitzada conjuntament des de l'Ajuntament i la Coordinadora d'ONG hi participen prop de 4.000 nens i nenes dels següents centres educatius: Annexa, Font de l'Abella, Dr Masmitjà, Joan Bruguera, Dalmau Carles, Mare de Déu del Mont, Maristes, Migdia, Montjuïc, Pla, Sta. Eugènia, Verd, Bosc de la Pabordia i Cassià Costal.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article