Crèdits de lliure elecció amb cursos sobre serveis socials

La FAS torna a obrir aquesta oferta formativa


La Fundació Autònoma Solidària (FAS) ofereix cursos convalidables per crèdits de lliure elecció sobre temes com 'Què és realment la presó i quina és la seva funció?', 'Quin és el procés que necessita una persona exinterna per restablir la seva vida?', 'Què tenen en comú la infància en risc, les persones privades de llibertat, les persones immigrades en situació irregular o les persones en situació de pobresa?'. Aquest semestre els cursos s'ofereixen en un format intensiu per tal que es pugui combinar aquesta formació amb els estudis o amb altres activitats.

La formació que ofereix la FAS permet reflexionar i adquirir habilitats i coneixements específics sobre aquestes temàtiques i a la vegada participar en la transformació de les desigualtats cap a una societat més crítica i més justa per a tothom.

A més dels cursos, de l'11 al 15 d'abril es durà a terme la VI Setmana de la Cooperació a la UAB, un conjunt de xerrades, tallers, cinefòrums, teatre, jocs i exposicions per tal d'aprendre, debatre i reflexionar sobre els reptes del desenvolupament al continent africà.


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article