PINDOC rebutja la proposta d’Educació i crida a fer vaga indefinida el que queda curs

Avisa els sindicats que el fet d’acceptar el plantejament seria una “traïció” als interins


La plataforma d’interins docents PINDOC ha rebutjat aquest dijous la proposta del Departament d’Educació que inclou una comissió per estudiar la possibilitat de donar continuïtat als interins que no es puguin estabilitzar a través dels dos processos simultanis en marxa. En un comunicat, han avisat que “és del tot insuficient” i no resol “en absolut el problema actual”, ja que no hi ha “cap garantia de continuïtat ni de futur”. La plataforma avisa els sindicats que seria una “traïció” avalar aquesta proposta i demanen una convocatòria de vaga indefinida el que queda de curs.

La plataforma es queixa que en la proposta no es concreta quan es crearà aquesta comissió, qui en formarà part ni quina serà la seva funció concreta i real. Tampoc diu res sobre com repercuteix tot plegat en la situació actual en què es troben milers d’interins en frau de llei, diuen.

“Si USTEC o qualsevol altre sindicat accepta aquestes propostes i acaba signant un acord que les reculli ho entendrem com una traïció a tot el col·lectiu de docents interins i un clar posicionament alineat amb les polítiques del Departament d’Educació”, avisen, alhora que es queixen que la conselleria no ha publicat dades sobre el nombre d’interins en frau de llei i que haurien d’estabilitzar-se.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article