Neix la primera escola audiovisual per a persones amb discapacitat

S'imparteix formació en diferents àmbits de la producció en ràdio i televisió


La Fundació Antena 3 i la Universitat Politècnica de Catalunya han subscrit aquest dimarts un aocrd per a l'extensió territorial del Projecte PRO en el què participa la Fundació ONCE a través e FSC Inserta, entitat experta en ocupació i formació de persones amb discapacitat. Aquest projecte és una iniciativa de la Fundació Antena 3 que té com a finalitat la integració laboral de les persones amb discapacitat en el sector audiovisual a través de la realització d'accions formatives que faciliten la seva posterior inserció professional.

El programa compta amb el suport del Reial Patronat sobre Discapacitat i amb la col·laboració de diverses entitats. Per la seva part, la Fundació ONCE s'encarrega a través de FSC Inserta de la dfinició de les línies d'actuació, la descripció del perfil professional i dels requisits dels alumnes, la definició i la participació activa en els processos de selecció, l'aportació de candidats als cursos, la impartició de tallers de millora d'habilitats i de la difusió del projecte.

Les tres accions formatives són: ajudant de producció i planificador, supervisor d'emissió de ràdio i TV i especialització en comunicació multimèdia.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article