Més de 60.000 persones es beneficien dels kits de suport social

Durant el juliol la Creu Roja reparteix 1.646 kits per a prop de 2.300 persones, la meitat de les quals són infants


Des del setembre de 2009, data d’inici del projecte de kits de suport social, la Creu Roja ha repartit kits per a més de 60.000 persones en situació vulnerable i afectades per la crisi econòmica. En total, 38.781 kits formats, principalment, per productes d’alimentació i higiene pensats per cobrir mensualment les necessitats bàsiques de les famílies, amb especial èmfasi a les necessitats específiques de la infància.  Durant el mes de juliol, la Creu Roja reparteix 1.646 kits per a prop de 2.300 persones beneficiàries, amb una inversió econòmica de 40.084 euros. 781 dels kits, pràcticament la meitat del total, van destinats a la infància, entre 567 kits de bolquers, 103 d’alimentació infantil i 111 per a la cura bàsica i higiene dels nadons.

De la resta de kits en destaquen els 317 d’alimentació familiar, cadascun dels quals es destina a una família mitjana de 4 membres. D’altra banda, creix la demanda de kits de neteja de la llar, que arriben a les 321 unitats en el repartiment de juliol. Finalment, també es distribueixen 227 kits més entre els d’higiene masculina i femenina.
 
En aquesta fase de distribució hi participen les 12 assemblees locals i comarcals següents: Barcelona, Baix Penedès, Cerdanyola del Vallès-Ripollet-Montcada, El Masnou-Alella-Teià, L’Hospitalet de Llobregat, Osona, Sabadell, Sant Cugat del Vallès-Rubí-Valldoreix, Sitges, Tarragona, Torroella de Montgrí i Vila-seca.
 
Més d’1 milió d’euros invertits en el projecte


Des de l’inici de la distribució dels kits de suport social, la Creu Roja a Catalunya ha invertit en aquest projecte 1.175.962 euros, procedents d’aportacions de les administracions públiques, com ara ajuntaments, consells comarcals, Diputació de Barcelona , Generalitat de Catalunya, empreses donants, a més de fons propis de la Creu Roja.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article