Gairebé 1.500 persones amb discapacitat i malaltia mental han trobat feina en empreses ordinàries del Camp de Tarragona

Aquesta iniciativa pretén promoure la independència i autonomia de la persona amb discapacitat i la seva plena integració en la societat


Gairebé 1.500 persones amb diferents tipus de discapacitat física i psíquica o malaltia mental han trobat feina en 628 empreses ordinàries del Camp de Tarragona en els últims 10 anys a través de diferents entitats sense ànim de lucre que treballen al territori, entre les quals hi ha el Consell Comarcal del Baix Camp.  Per agrair i reconèixer l’esforç d’aquestes empreses, diverses entitats que fa temps que treballen per la inserció laboral d’aquests col·lectius van organitzar ahir a la tarda al Palau Bofarull de Reus un acte de reconeixement.

L’objectiu d’aquest acte és:

- Fer aquest reconeixement a aquelles empreses del Camp de Tarragona (ja siguin petites, mitjanes o grans), abocades cada dia amb més visibilitat a la promoció de polítiques inclusives com a base de les seves prioritats en polítiques de responsabilitat social, i que poden ser exemple per a d’altres empreses que encara no les han adoptat.
- L’acte  també pretén sensibilitzar l’opinió pública, però sobretot el món empresarial, que cal contractar persones amb discapacitat en l’entorn ordinari de treball, com a mesura que promou la normalització i que tendeix cap a la igualtat d’oportunitats en el treball.
- Un altre objectiu és fer més visible la tasca d’aquelles entitats socials del territori que treballen amb aquest objectiu (Projectes Heura i Maragda del Consell Comarcal del Baix Camp, Fundació ECOM, Aprodisca de Montblanc, Fundació Pere Mata i l’Associació Aurora)

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article