El barri de Santa Eulàlia de l'Hospitalet, solidari amb la Marató

'Fem barri, fem La Marató 2011' és una jornada que comptarà amb la presència de Ferran Adrià


El barri de l'Hospitalet de Santa Eulàlia serà el proper 16 i 17 de desembre un dels punts de trobada per a recaptar fons de cara a La Marató de TV3, que enguany va dedicada a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits. La jornada solidària 'Fem barri, fem La Marató 2011' està organitzada per la Fundació Santa Eulàlia amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i comptarà amb la participació de veïns, comerços i col·lectius, així com amb la participació del prestigiós cuiner Ferran Adrià.

La festa solidària començarà el divendres 16 a dos quarts de 8 del vespre amb la Gresca Solidària. El centre cultural Santa Eulàlia serà l'escenari on es farà l'espectacle fet de retalls a càrrec dels grups del barri de teatre, música i ball. Posteriorment tindrà lloc el ressopó solidari. L'endemà serà el torn de la Jornada Solidària, que començarà a les 11 del matí i acabarà a les 3 del migdia. La jornada, que tindrà lloc a la plaça Francesc Macià, comptarà amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i la participació del prestigiós cuiner Ferran Adrià. Durant les quatre hores de festa dedicades a La Marató hi haurà una tómbola benèfica, una xocolatada, actuacions de grups del barri, un mercat ambulant artesanal, jocs infantils i una paella popular. Tot plegat amb l'objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3, que se celebrarà el diumenge 18 de desembre.
 
La segona edició del Fem barri, fem La Marató, organitzada per la Fundació Santa Eulàlia, presenta molts canvis respecte l'anterior edició. A causa de l'èxit i la bona acollida de la jornada solidària que es va organitzar l'any passat, la Fundació ha convidat entitats, col·lectius i comerços a participar-hi. També ha afegit més actuacions, jocs infantils i una paella popular. Amb aquesta jornada solidària, la Fundació Santa Eulàlia vol despertar la solidaritat i sensibilitzar la gent perquè aquest sentiment no sigui present un sol dia, sinó que perduri tot l'any. La primera edició d'aquesta jornada solidària es va celebrar l'11 de desembre del 2010 i va recaptar un total de 3.122 euros gràcies a la participació dels veïns, comerços i col·lectius. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article