Benestar Social i Família homenatja la religiosa Teresa Losada en l'acte institucional del Dia Internacional del Migrant

El Departament vol mostrar així el seu reconeixement a la fundadora de l’Associació Bayt-Al-Thaqafa, referent en la integració de la immigració musulmana a Catalunya


El Departament de Benestar Social i Família homenatjarà el proper dilluns la religiosa d'origen gallec i resident a Sant Vicenç dels Horts, Teresa Losada, especialista en el món àrab i l'Islam i fundadora de l'Associació Bayt-Al-Thaqafa. Serà en el marc de l'acte institucional del Dia Internacional del Migrant, que organitza la Direcció General per a la Immigració al Palau Centelles de Barcelona.

Durant la celebració intervindran la pròpia homenatjada i el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries. A més a més, hi participaran el director general per a la Immigració, Xavier Bosch; l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras; i la tinent d'alcalde i regidora de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos.
 
L'acte acabarà amb una interpretació musical a càrrec dels joves i infants que integren l'entitat Ribermúsica, ubicada al districte de Ciutat Vella de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article