Les entitats socials del país s'implicaran a fons amb la 'Marató per la pobresa'

La Taula del Tercer Sector aplaudeix la iniciativa del govern català i de Televisió de Catalunya


Les entitats socials del país, juntament amb el govern català i Televisió de Catalunya han decidit impulsar la 'Marató per la pobresa', una cita que té per objectiu la sensibilització de la ciutadania, la mobilització solidària amb els qui pateixen més la crisi i la recaptació de fons per als projectes de la lluita contra la pobresa de les entitats del Tercer Sector. La 'Marató per la pobresa', amb el lema 'Que ningú quedi fora de joc' permetrà mostrar a tota la societat catalana la feina que duen a terme diàriament el conjunt de les entitats socials compromeses amb la justícia social i el benestar col·lectiu i buscarà crear una resposta ciutadana que generi recursos que es destinaran als col·lectius més desafavorits. 

La cita és a finals del proper maig i els periodistes Agnès Marquès i Antoni Bassas conduiran l'especial amb un format especial a l'edició anual del programa de TV3. A diferència d'aquesta cita ja tradicional solidària, la 'Marató contra la pobresa' no té com a prioritat la recaptació de fons sinó la mobilització i la sensibilització ciutadana. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Isabel
1.

La provisió d fons q la facin els banquers i els macroempresaris causants d'aquesta situació i els polítics q ho han permés i recolçat

  • 0
  • 0

Comenta aquest article