Una jornada debatrà sobre l'envelliment actiu i saludable

La Fundació Agrupació Mútua i la Fundació Pere Tarrés l'organitzen


El pròxim dijous 15 de març al matí tindrà lloc al CaixaForum de Barcelona la jornada 'Envelliment Actiu i Solidaritat Intergeneracional', organitzada per la Fundació Agrupació Mútua i la Fundació Pere Tarrés amb l'objectiu de fomentar un debat sobre diferents aspectes relacionats amb l'envelliment i les relacions entre generacions. La celebració de la jornada coincideix amb la recent proclamació del 2012 com a Any Europeu de l'Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional.

"Cada cop hi ha més gent gran al món", explica la gerent de la Fundació Agrupació Mútua, Imma Playà. "És per això que és tant important treballar per tal d'aconseguir que els ciutadans de més edat tinguin un paper cada cop més actiu dins la societat i visquin de la manera més saludable possible", afegeix. "També és molt important potenciar la seva contribució social i reconèixer la que ja realitzen. La gent gran és la memòria viva de la nostra història i hem de crear espais que potenciïn les relacions intergeneracionals per reconèixer la seva vàlua i reduir la distància entre aquests dos col·lectius", conclou el director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol.
 
La importància de les relacions entre generacions, els reptes futurs de l'envelliment actiu i les bones pràctiques que s'estan duent a terme a Europa en aquest sentit són alguns dels temes que es tractaran durant la jornada, que comptarà amb la presència del president de la Fundació Agrupació Mútua, Josep Lluis Vilaseca, el director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol i el secretari de Família del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Ramon Terrassa.
 
L'objectiu de la trobada és debatre entre tots els sectors socials diferents aspectes sobre l'envelliment actiu i saludable i les relacions intergeneracionals

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article